NU-methode

Multidimensionaalbewustzijn is een boek waarin de auteur, Baukjen Ploegstra, je meeneemt in de praktijkervaring van twee facilitators in de wonderlijke wereld achter tijd en ruimte daar waar de Magie nog bestaat. Tijdens hun werkzaamheden met vele cliënten ontdekten ze de mogelijkheden hoe thema’s op veel gebied te ontkoppelen zijn van de blokkeringen. Door de ervaringen die zij hebben opgedaan, als facilitators met cliënten, blijkt dat binnen de Thèta-transformatiesessies de DNA-informatie hen laat zien dat er veel meer geheeld wil worden dan alleen maar het thema waarmee een cliënt komt.

 

Op een begrijpelijke en eenvoudige wijze beschrijft zij hoe”‘wij als mens” al eeuw in eeuw uit diepe cellulaire trauma’s, blokkerende en beperkende overtuigingen in ons DNA meedragen, zowel persoonlijk als in het collectief. Al deze trauma’s en overtuigingen blokkeren ons om te kunnen zijn wie we werkelijk zijn, namelijk Geestelijke Kosmische Multi-dimensionale Wezens.

 

Uiteindelijk zijn we allemaal wezens die vanuit andere dimensies en sterrenstelsels geïncarneerd zijn op Aarde. Een groot aantal Nieuwetijdsmensen zijn aangetrokken tot de planeet Aarde om te leren van het Aardse experiment en om het eigen Multidimensionale-karma in evenwicht te brengen.

Door de verdichting van de driedimensionale energie op Aarde zijn nu veel van deze mensen zoekende naar hun missie. Ze lopen vast in de maatschappelijke, sociale en financiële structuren en hebben moeite om hun plek te vinden. Diep van binnen weten ze dat ze anders zijn.

Als jij deze missie voelt of je wordt geraakt door dit boek, wees je er dan van bewust dat niemand op Aarde is gekomen om de wereld te verbeteren. Jij en alle andere mensen zijn allemaal gekomen om jezelf te transformeren naar een hogere trilling. Naarmate alle 12 DNA-strengen wakker worden, ontwikkel jij een hoger geëvolueerd bewustzijn.

 

Multi-mensjes – Reactie van een lezer –
Vandaag valt er een nieuw uitgebracht boek in mijn brievenbus.

Wat hier echter speciaal aan is, is dat er ook fragmenten uit mijn eigen schrijfsels in afgedrukt staan. Heel leuk om je naam en ervaringen terug te vinden in een boek dat anderen op de Nederlandse markt uitbrengen. Daar is overigens een poos terug netjes toestemming voor gevraagd en inmiddels ben ik al zelf een tijdje bezig om mijn eigen boek te schrijven waarin al mijn ervaringen een vermelding zullen gaan krijgen. Dit laat echter nog wel even op zich wachten, maar het beloofd wat te worden !

De hoofdmoot van dit boek is echter hoe je nu inzicht kunt gaan krijgen in het Multi-Dimensionaal Bewustzijn. Het behandelt de Thèta-technieken en de DNA-activeringen, iets waar ik zelf ook een aantal scholingen in heb gevolgd. U kunt van uw eigen creatieprocessen bewuster gaan worden en inzicht krijgen welk soort informatie U nu meedraagt in uw DNA. Het doel hiervan is het doorzien van oude processen, patronen en overtuigingen die U belemmeren een multidimensionaal mens te zijn. Het begin naar een zelfgecreëerde toekomst ligt voor U open.

Dit boek gaat uit de omloop.

De laatste exemplaren zijn te koop tegen sterk gereduceerde prijs

van 19,25 euro voor slechts 10 euro per stuk.

Download hier de PreView van het boek

ultidimensionaalbewustzijn

Uitgeverij Maldek || ISBN 978-90-78504-02-3 || Bestelling boek MDW