Spagyriek

Het gevoel van leegte is weg

Ik begin nu wat te merken van de spagyriek. Ik had het idee dat er eerst nieuwe dingen kwamen, was ook erg moe. Nu heb ik meer energie en zin om dingen te doen. Het gevoel van leegte is weg, maar dat kan ook al zo geweest zijn na jouw NU-methode behandeling. Ik had het een zus verteld, en die vroeg hoe het daarmee was. Dat was dus weg. Maar hoelang al?

Ik hoop dat de energie blijft, dat is zoveel fijner.

Ik voel me ook rustiger, de inwendige spanning is een stuk minder. Heel fijn allemaal. Maar wat van de behandelingen komt en wat van de spagyriek kan ik niet zeggen. Maakt ook niet uit, de combinatie is goed.

G.L. te B

 

De essences hebben de trauma’s verwijderd

Op een diep cel en zielsniveau hebben de essences trauma’s verwijderd uit mijn cellen. Ik voel mij veel blijer en heel anders. Ik had mij nooit gerealiseerd dat daar op het celniveau nog iets kon resoneren, ik heb vanaf mijn vroegste jeugd een bepaald basisgevoel en wist niet dat het anders kon voelen! Het was dus echt een verandering in de basis, of zielsbasis. Enfin, ik denk dat jij het wel begrijpt.

B te F

 

Spagyriek voelt voor mij als een katalysator

Sinds het gebruik van de Spagyriek komen er gevoelens in mij naar boven die geheeld mogen worden. Het zijn patronen en manieren geworden en deze zijn niet langer nodig, deze dienen mij niet meer.

De Spagyriek voelt voor mij als een katalysator, het zwengelt dingen werkelijk aan! Het brengt dingen naar boven die niet altijd even fijn voelen. Daarentegen weet ik ook dat het mij, wanneer ik hier door heen ga, ruimte en vrijheid gaat geven!

Het is alsof de Spagyriek een brug slaat tussen mijn hoofd, (denken) lichaam en uiteindelijk mijn ziel. Dit gaat niet van de een op de andere dag, (wat ik soms wel eens wens…) het is een proces. Het is dus een leerschool voor mij persoonlijk, dat stuk komt er ook bij. Het eén worden van mijn geest, lichaam en ziel en dan er naar handelen in mijn leven… Mooi!

A te F

 

Blij met de medicinale Spagyriek essences

Wat ben ik blij met de medicinale Spagyriek essences! Ze hebben mij tot nu toe diepe inzichten gegeven en barrières opgelost, zowel fysiek, geestelijk als spiritueel.

Mijn grootste transformatie is geweest dat ik mij nu uitspreek in het openbaar! De woorden komen van binnenuit vanuit mijn hart en wezenskern. Ik durf te spreken zonder angst voor afwijzing en hoef voor mijzelf geen rekening meer te houden hoe de eventuele uitkomst zal zijn.

S te F

 

Ervaringen met Spagyriek

Het afgelopen jaar heb ik een aantal verschillende complexen ingenomen. De samenstelling van een complex is met zorg op mij afgestemd door Baukjen.

 

Mijn ervaring is dat ieder complex weer anders voelt en andere innerlijke processen met zich mee brengt. Het eerste Spagyriek complex wat ik heb gebruikt herinner ik mij nog heel goed. Het voelde heel wonderlijk. Ik voelde een enorme lichamelijke en innerlijke warmte door mij heen gaan, heel fijn. En ook een gevoel van thuiskomen en thuis-zijn, gevoelens die daarvoor niet heb gekend.

 

Ik vind het één van de wonderbaarlijkste middelen die ik ooit heb gebruikt. Het is net of ik duwtjes in de rug krijg om mijn proces in en aan te gaan. En tegelijkertijd wordt dàt proces en het innerlijke pad mij veel helderder.

H.P.