NU-methode

Ik voel meer rust in mijn basis

Allereerst nogmaals veel dank voor jouw behandeling. Ik vond het heel bijzonder om te ondergaan. En ik heb heerlijk gezwommen in het IJsselmeer met prachtig uitzicht op een groep zwanen!

Hoe is het met me gegaan de afgelopen 2 weken. Goed. Ik voel meer rust in mijn basis, merk dat ik gebeurtenissen die me raken beter kan opvangen. In de intimiteit met mijn partner zat ineens een enorme flow en verbondenheid. Heeft ook te maken met zijn instelling die verandert. Ik heb duidelijk minder lichamelijke klachten in mijn schouders/nek. Meer initiatief om yoga in de ochtend te doen (mijn lichaam wil bewegen en ik doe het nu ook). Ik merk dat ik beter bij mezelf kan blijven en mijn eigen grenzen in de gaten kan houden mede in relatie tot mijn partner. Maar ook dat ik makkelijker geef en dingen voor anderen doe. En dat is zo fijn, want dat miste ik echt. Ik voel geen/minder gevaar meer om dingen voor anderen te doen, geen angst meer dat ik dan mezelf verlies.

E te DH

 

Na de sessie voelde ik mij krachtiger

Ging de sessie in met veel emotie; als ik in een onderwerp terecht kwam wat linkte aan onrecht situaties in mijn leven. Na de sessie voelde ik mij krachtiger, zelfs lichter in mijn benen. Het voelt alsof er dingen zijn uitgegumd die mij dwarszaten.

Ik merk nu dat wanneer ik in de onderwerpen terecht kom met anderen waarin ik vroeger veel onrecht heb ervaren, dat ik nu gewoon in het gesprek kan blijven, dat ik niet meer zo in pijn en emotie schiet.

H te F

 

Ik ben de enige die verantwoording kan nemen voor mijn gevoelens

Zo, wat kan een mens, dit mens, zichzelf in de weg zitten zeg! De patronen die in mijn systeem zitten komen naar boven stuwen als een ijsmassa dat geen kant meer op kan, want zo voelt het echt, en ik kan ze niet meer wegdenken of wegredeneren! Die vlieger gaat niet op! En nu had ik zo’n drie weken geleden een vuur ritueel gedaan om mijn patronen te transformeren en ik dacht, dan is het allemaal weg.. Niet dus.. Het is alsof het vuur het juist groter heeft maakt en meer zichtbaar..!

In ieder geval, afgelopen weekend voelde ik mij zeer akelig. Ik kon geen kant meer op met mezelf. Dit duurde zo’n anderhalve dag en uiteindelijk heb ik Baukjen gebeld. Na dit telefoontje voelde ik mij al beter! Het naar buiten zeggen van het gevoel gaf al een stukje ruimte! Ik mocht voor een sessie komen. Ik heb de “patronen” omschreven en Baukjen kan zich dan feilloos afstemmen op mijn akashaveld, zo bijzonder! Er waren 19 (!!) vorige  levens waaruit de patronen ontstaan waren. (verleden tijd, want het is nu klaar klaar klaar) Het is ongelofelijk om te voelen hoe mijn systeem lichter en helderder werd tijdens de sessie. Dit gevoel valt exact niet te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn lichaam alles aanvoelt en dat ik het mag vertalen naar buiten op mijn manier.

Ik ben de enige (echte hi hi) die verantwoording kan nemen voor mijn gevoelens en de daarbij komende patronen, al hoe lastig en akelig dit soms kan voelen.

Dank je wel voor de spiegels lieve “buitenwereld”, hierdoor kan ik mijn werkelijke “binnenwereld” gaan ontdekken, daardoor mijn ware zelf voelen en daar helemaal blij mee zijn!

Dank je wel lieve Baukjen, ik ben een rijk mens.

A te F

 

De emoties/energie van de ander blijven niet meer bij mij hangen

Wat was het mooi vorige week. Extra bijzonder om zo tussen die prachtige schilderijen jouw behandeling te krijgen. Hoe is het mij vergaan?

Ik ervaar weer nog meer bodem in mezelf, kan het niet goed uitleggen. Ben vreselijk vermoeid en soort van depressief geweest de afgelopen 1,5 week (was daarvoor ook al wel, maar vermoeidheid werd meer) en toch voelde ik deep down dat het goed gaat met me.

De vermoeidheid geeft me wel wat zorgen. Bang dat ik iets over het hoofd zie wat de vermoeidheid veroorzaakt.

Nog een toevoeging, ik merk absoluut dat de emoties/energie van de ander niet meer bij mij blijven hangen. Is heerlijk en ook wel even wennen, hahaha!

E te DH

 

Ik was iemand die nogal gauw gestrest raakte,

en daar werd ik wel eens ‘niet goed’ van. Er zijn natuurlijk pillen verkrijgbaar om stress te bestrijden. Het synthetische spul wilde ik koste wat kost vermijden; pillen en drankjes op plantaardige basis hielpen mij niet voldoende.

Via-via kwam ik bij Baukjen Ploegstra terecht. Bij haar vond ik de grote verlichting van mijn spanningen. Alleen al door haar wezen word je rustiger! Daarnaast heeft haar ‘methode’ mij enorm geholpen. Baukjen is in staat om de oorzaak van spanningen in je lijf weg te nemen – spanningen die al vroeg in je leven, bij je geboorte zelfs, of nog eerder, kunnen zijn ontstaan. Je moet het ervaren om erover te kunnen oordelen.

Daarnaast beval Baukjen mij het gebruik van spagyriek-druppels aan, voor zover mij bekend nog niet zo lang in Nederland verkrijgbaar. Zij kan bepalen hoeveel en in welke dosering die druppels jou van nut kunnen zijn. Ze hebben ‘inwerkingstijd’ nodig; je kunt dus niet meteen voelen dat ze ‘iets bij je doen’. Mijns inziens hebben ze mij, naast Baukjens ‘behandeling’, geholpen mijn stress te verminderen. Ik kan nu veel beter met spanningen – áls ze al opduiken – omgaan.

De ‘reguliere’ geneeskunde zou (veel meer) moeten verwijzen naar mensen als
Baukjen Ploegstra!

 

E.K. te S.