Tachyon

Tachyon inwijding

Vanmiddag heb ik de tachyon inwijding ontvangen in een workshop. Vanochtend was ik eerst druk druk druk thuis bezig geweest en nog helemaal niet bezig met de workshop. Op zich okay natuurlijk, ik was helemaal in het Nu moment bezig met mijn huis, hihi! In de workshop voelde ik mij nog erg druk in mijn hoofd, iets wat in feite veel gebeurt. Het is een gewoonte/patroon merk ik nu. Na de inwijding voelde het alsof de tachyon energie via een trechter in mijn hoofd werd gegoten en zo langzaam naar beneden sijpelde tot aan mijn voeten. Toen het bij mijn voeten aankwam merkte ik dat het klaar was. Voor mij voelt het dat de Tachyon energie mij aardt en grondt en mijn hoofd leeg maakt van mijn drukte en gedachten, heel fijn om dat nu te ervaren! Vooral omdat mijn veelheid aan gedachten zo’n heikelpunt waren! Ik voel en weet dat de Tachyon energie mij hierin enorm gaat ondersteunen, super! Het is een gereedschap wat op het juiste moment op mijn pad is gekomen, dank je wel.

 

Tachyon energie

Het is nu een maand geleden dat ik de Tachyon inwijding heb ontvangen. Ik vind het een zeer prettige allesomvattende energie! Ik ben therapeut en binnen de behandelingen die ik geef voel ik dat de Tachyon energie enorm krachtig is en de behandeling versterkt! Ik behandel mijzelf ook regelmatig en ik merk sinds de Tachyon inwijding en behandelingen dat mijn zintuigen gevoeliger zijn, mijn oogzicht is verbeterd en mijn reukvermogen is toegenomen.(Wat soms wel lastig is, er zijn ook veel kwalijke geuren!)

Ook behandel ik iemand die in het stervensproces is, zowel met afstandsbehandelingen als persoonlijke behandelingen. Mijn cliënt wordt er heel rustig van en door de Tachyon energie vermindert de pijn. Kortom, de Tachyon energie is een zeer waardevolle ondersteuning binnen mijn werk!