Ik ben de enige die verantwoording kan nemen voor mijn gevoelens

In

Ervaring:

Zo, wat kan een mens, dit mens, zichzelf in de weg zitten zeg! De patronen die in mijn systeem zitten komen naar boven stuwen als een ijsmassa dat geen kant meer op kan, want zo voelt het echt, en ik kan ze niet meer wegdenken of wegredeneren! Die vlieger gaat niet op! En nu had ik zo’n drie weken geleden een vuur ritueel gedaan om mijn patronen te transformeren en ik dacht, dan is het allemaal weg. Niet dus. Het is alsof het vuur het juist groter heeft maakt en meer zichtbaar..!

In ieder geval, afgelopen weekend voelde ik mij zeer akelig. Ik kon geen kant meer op met mezelf. Dit duurde zo’n anderhalve dag en uiteindelijk heb ik Baukjen gebeld. Na dit telefoontje voelde ik mij al beter! Het naar buiten zeggen van het gevoel gaf al een stukje ruimte! Ik mocht voor een sessie komen. Ik heb de “patronen” omschreven en Baukjen kan zich dan feilloos afstemmen op mijn akashaveld, zo bijzonder! Er waren 19 (!!) vorige  levens waaruit de patronen ontstaan waren. (verleden tijd, want het is nu klaar klaar klaar) Het is ongelofelijk om te voelen hoe mijn systeem lichter en helderder werd tijdens de sessie. Dit gevoel valt exact niet te beschrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn lichaam alles aanvoelt en dat ik het mag vertalen naar buiten op mijn manier.

Ik ben de enige (echte hi hi) die verantwoording kan nemen voor mijn gevoelens en de daarbij komende patronen, al hoe lastig en akelig dit soms kan voelen.

Dank je wel voor de spiegels lieve “buitenwereld”, hierdoor kan ik mijn werkelijke “binnenwereld” gaan ontdekken, daardoor mijn ware zelf voelen en daar helemaal blij mee zijn!

Dank je wel lieve Baukjen, ik ben een rijk mens.

A te F